De lessen

Er wordt bij Aihato lesgegeven in twee verschillende vechtsportdisciplines. Als lid kun je aan alle lessen meedoen.

Thaiboksen wordt gegeven door Tobias Eijgelshoven.

De beginners krijgen les van verschillende trainers die zelf ook wedstrijdervaring hebben.

De ervaren thaiboksers krijgen les van Tobias. Tobias  heeft zelf lange tijd in de A klasse gevochten. Daarvoor had hij al veel ervaring met Sanda, het Chinese kickboksen. Het doel is om de lessen naar een steeds hoger niveau te tillen . Er zijn veel goede (wedstrijd)vechters bij Aihato, maar ook voor beginners en recreanten is er speciale aandacht.

Thaiboksen jeugd: ook voor kinderen van 6 t/m 12 jaar zijn er thaibokslessen bij Aihato. Deze lessen worden verzorgd door ervaren leden en trainers van Aihato. Hierbij leren kinderen de basis van het thaiboksen en afhankelijk van de leeftijd van de kinderen gebeurt dit spelenderwijs, ofwel met iets meer discipline. Het fysieke contact bij de jeugd groep is minimaal en kinderen passen de technieken vooral toe op pads en bokszakken. De kinderen leren vooral om plezier te hebben in het thaiboksen, daarbij hun emoties te beheersen en in groepsverband met elkaar om te gaan en elkaar te helpen.

MMA (of Mixed Martial Arts) is een mix van verschillende technieken die van pas komen in het staand gevecht, gecombineerd met technieken voor op de grond. Denk daarbij aan de technieken uit het karate, taekwondo, kungfu en boksen voor het staande gevecht, maar ook aan worsteltechnieken en clinchen om de partij naar de grond te brengen. Voor het grondwerk worden technieken gebruikt uit het judo, grappling en het (Braziliaans ) Jiu Jitsu. Aissa is de MMA trainer.