Nieuws (2016)

Marijn wint titel! 15-05-2016

Marijn de Lange heeft op 9 april 2016 de titel binnen gesleept! Op het gala ‘Warriors of the North III’ in Norg nam Marijn het in een zinderende hoofdpartij op tegen Alfa Remor van Killa’s Gym. Marijn begon rustig en voerde langzaam het tempo op. Alfa is een stugge vechter, die een harde directe in huis heeft en gevaarlijke knieĆ«n. De eerste ronde ging gelijk op. Alfa zette aan in de tweede ronde en won deze op punten. Marijn dacht: als je wilt winnen in het hol van de leeuw, dan moet je de leeuw uit zijn hol jagen! De derde ronde zette Marijn aan en in de vierde en vijfde ronde ging Marijn er overheen.

Maar in het hol van de leeuw weet je het nooit zeker. Hoe groot was de verbazing van zowel ons, als het publiek, toen de jury deze partij onbeslist scoorde en besloot dat er een extra zesde ronde moest komen… Een zesde ronde is nog nooit eerder gebeurd voor zover wij weten, maar goed, Marijn is een conditiemonster en draait zelfs een 20e ronde als daar om gevraagd wordt. Het publiek ging uit zijn dak en de aanhang van Marijn had het niet meer. Zenuwslopend. Maar Alfa zat er al doorheen en de extra 6e ronde was voor hem geen goed nieuws. Marijn deed waar hij voor kwam en liet er ook in de zesde ronde geen twijfel over bestaan.

Marijn ging er helemaal voor en bekroonde zijn harde werken met een mooie belt. De tweede titel voor AIHATO, nadat we ook de Nederlandse titel MMA binnen hadden gesleept.

 

 

 

Bericht plaatsen

-->