Nieuws (2016)

 

Marcelino maakt mooie rentree 16-10-2016

Marcelino Kemna heeft afgelopen zaterdag 8 oktober 2016 in Norg zijn rentree gemaakt. Na er bijna een half jaar uit te zijn geweest door een knieblessure, mocht hij de ring weer betreden. In een B partij nam hij het op tegen Rayen Wisse uit Suriname. Marcelino was gefocust en gebrand om weer te laten zien waar hij van gemaakt is en wat hij in huis heeft.

Voordat Marcelino aan de beurt was, mocht eerst Bahez van Aihato knokken in een C partij. Bahez had een week eerder al in Leeuwarden gevochten en die partij gewonnen van Henk Nijboer (Kyoku Gym). Nu moest hij het opnemen tegen Amier Abdulahad van Ciric Sports. De beide jongens waren erg aan elkaar gewaagd en vochten allebei naar voren. In de tweede ronde moest Bahez een achterwaarste trap wegslikken, waardoor hij iets teveel op de counter ging vechten. Dit sterkte zijn tegenstander in zijn vertrouwen en die trok de partij terecht naar zich toe. Helaas een verliespartij voor Bahez, maar weer een mooie ervaring rijker.

Toen het moment waarop we gewacht hadden, de partij van Marcelino. Zijn broers waren er om hem te steunen en om te vloggen. Toen de bel ging voor de start van de partij, kwam Marcelino direct in actie. Hij raakte ‘m lekker met een combinatie, maar toen gaf zijn tegenstander op … Iedereen verbaasd en natuurlijk teleurgesteld omdat we zo veel meer van deze partij gehoopt hadden. Helaas bleek zijn tegenstander een scheur in zijn lies te hebben en echt niet meer door te kunnen gaan met knokken. Heel jammer, zowel voor Ryan als voor Marcelino. Marcelino heeft de partij dus gewonnen door opgave van zijn tegenstander. Hopelijk komt er snel een rematch in Suriname.

Bericht plaatsen

-->