Nieuws (2016)

Ervaringen van onze stagiair 11-03-2016

Hallo,
Mijn naam is Jesse en ik heb van augustus 2015 t/m januari 2016 stage gelopen. Ik ben bij Aihato terecht gekomen via een oud klasgenoot van het CIOS.
Vanuit het klein profiel onder leiding van Merlijn Wartina moest ik bij een vechtsportschool of dojo stage lopen.
Mijn keuze viel op Aihato nadat ik daar een paar keer ben komen trainen en kijken in juni van 2015.

Wat mij de eerste keer al opviel was de aandacht en detail die ging in het uitvoeren van techniek en het finetunen hiervan. Daarnaast hadden ze heel goed door wat de sterke punten en de verbeterpunten waren van de vechters. Wat ik ook erg top vond aan de sportschool was de persoonlijke aandacht die de trainers schonken bij het behalen van resultaat & het trainingsproces. Daarnaast was de sfeer ook goed tussen de vechtsporters onderling er hangt geen bewijsdrang maar er wordt wel hard getraind en dit gaat altijd samen met een mate van wederzijds respect.

Aihato raad ik iedereen aan die verder wil groeien in de vechtsport en persoonlijk want de kwaliteit en aandacht die geschonken wordt in het bieden van degelijke en goede trainingen zorgt ervoor dat je sprongen maakt in techniek, fitheid & karaktervorming.

Ik heb het zo erg naar m’n zin gehad, dat ik na mijn stageperiode lid ben geworden bij de sportschool en nu onderdeel ben van de Aihato familie.

Jesse van der Meij

 

Bericht plaatsen

-->