Nieuws (2016)

3 keer winst voor AIHATO 07-02-2016

Het jaar is voor AIHATO uitstekend begonnen. Op het kickboksgala van Bruinsma in Stadskanaal moesten 3 strijders van AIHATO aan de bak. En het was een echt ABC-tje. Marijn de Lange iin de A-klasse, Marcelino Kemna in de B-klasse en Melvin Bonsu vocht zijn laatste nieuwelingen partij om hierna zijn entree te maken in de C-klasse.

Marijn vocht de hoofdpartij in de A-klasse tegen Ray Nijmeijer van team Bruinsma. Aissa had het vechtersprofiel voor Marijn ingevuld en had voor de grap iets ingevuld. De ringspeaker kondigde Marijn ‘die Mannschaft’ de Lange aan en vertelde daarbij dat Marijn gymleraar was (dit is ook echt zo) en dat zijn hobby ‘Macrameeën’ is en dat hij houdt van ‘Marokkaanse muziek’…
Marijn was erg gefocused en had dit waarschijnlijk niet eens door. Hij vocht goed naar voren en met name in de eerste 2 rondes vooral op de counter. Alles goed afmakend op de benen met lowkicks. Ray deed zijn best om de harde rechtse hoek eruit te gooien, maar daar was Marijn op beducht. Marijn scoorde duidelijk meer en in de 3e ronde vocht Marijn vrijer en won hij overtuigend op punten.

Marcelino vocht in de B-klasse tegen Elyas Zesnasni van Petres Gym. Dit was een lange jongen die gelijk wilde laten zien dat ie niet voor niks naar het hoge noorden is gekomen. Maar Marcelino liet zien dat hij ook kwam om te knokken en in de tweede minuut kwam Marcelino goed door met een opstoot en moest Elyas 8 tellen nemen. Kort daarna combineerde Marcelino goed door en wist hij Elyas voor de tweede keer neer te slaan met een rechtse hoek. Twee keer 8 tellen in één ronde betekende voor Marcelino een winst op TKO.

Melvin (Biggie) Bonsu vocht zijn laatste nieuwelingen partij tegen Stefan Cucu van Team Beast of the East Almelo. Dat was een lekkere knalpartij en beide heren vochten voor wat ze waard zijn. Uiteindelijk ging deze partij naar Melvin, die zijn tegenstander iets meer in de achteruit wist te zetten en meer scoorde.

Een ABC-tje van 3 strijders en met 3 overwinningen. Een mooi begin van 2016. Volgend gala is op 28 februari het gala ‘North versus the Rest’ in Assen.

 

Bericht plaatsen

-->