Nieuws

2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003
 

Marcelino maakt mooie rentree 16-10-2016

Marcelino Kemna heeft afgelopen zaterdag 8 oktober 2016 in Norg zijn rentree gemaakt. Na er bijna een half jaar uit te zijn geweest door een knieblessure, mocht hij de ring weer betreden. In een B partij nam hij het op tegen Rayen Wisse uit Suriname. Marcelino was gefocust en gebrand om weer te laten zien waar hij van gemaakt is en wat hij in huis heeft.

Voordat Marcelino aan de beurt was, mocht eerst Bahez van Aihato knokken in een C partij. Bahez had een week eerder al in Leeuwarden gevochten en die partij gewonnen van Henk Nijboer (Kyoku Gym). Nu moest hij het opnemen tegen Amier Abdulahad van Ciric Sports. De beide jongens waren erg aan elkaar gewaagd en vochten allebei naar voren. In de tweede ronde moest Bahez een achterwaarste trap wegslikken, waardoor hij iets teveel op de counter ging vechten. Dit sterkte zijn tegenstander in zijn vertrouwen en die trok de partij terecht naar zich toe. Helaas een verliespartij voor Bahez, maar weer een mooie ervaring rijker.

Toen het moment waarop we gewacht hadden, de partij van Marcelino. Zijn broers waren er om hem te steunen en om te vloggen. Toen de bel ging voor de start van de partij, kwam Marcelino direct in actie. Hij raakte ‘m lekker met een combinatie, maar toen gaf zijn tegenstander op … Iedereen verbaasd en natuurlijk teleurgesteld omdat we zo veel meer van deze partij gehoopt hadden. Helaas bleek zijn tegenstander een scheur in zijn lies te hebben en echt niet meer door te kunnen gaan met knokken. Heel jammer, zowel voor Ryan als voor Marcelino. Marcelino heeft de partij dus gewonnen door opgave van zijn tegenstander. Hopelijk komt er snel een rematch in Suriname.

Marijn wint titel! 15-05-2016

Marijn de Lange heeft op 9 april 2016 de titel binnen gesleept! Op het gala ‘Warriors of the North III’ in Norg nam Marijn het in een zinderende hoofdpartij op tegen Alfa Remor van Killa’s Gym. Marijn begon rustig en voerde langzaam het tempo op. Alfa is een stugge vechter, die een harde directe in huis heeft en gevaarlijke knieën. De eerste ronde ging gelijk op. Alfa zette aan in de tweede ronde en won deze op punten. Marijn dacht: als je wilt winnen in het hol van de leeuw, dan moet je de leeuw uit zijn hol jagen! De derde ronde zette Marijn aan en in de vierde en vijfde ronde ging Marijn er overheen.

Maar in het hol van de leeuw weet je het nooit zeker. Hoe groot was de verbazing van zowel ons, als het publiek, toen de jury deze partij onbeslist scoorde en besloot dat er een extra zesde ronde moest komen… Een zesde ronde is nog nooit eerder gebeurd voor zover wij weten, maar goed, Marijn is een conditiemonster en draait zelfs een 20e ronde als daar om gevraagd wordt. Het publiek ging uit zijn dak en de aanhang van Marijn had het niet meer. Zenuwslopend. Maar Alfa zat er al doorheen en de extra 6e ronde was voor hem geen goed nieuws. Marijn deed waar hij voor kwam en liet er ook in de zesde ronde geen twijfel over bestaan.

Marijn ging er helemaal voor en bekroonde zijn harde werken met een mooie belt. De tweede titel voor AIHATO, nadat we ook de Nederlandse titel MMA binnen hadden gesleept.

 

 

 

Ervaringen van onze stagiair 11-03-2016

Hallo,
Mijn naam is Jesse en ik heb van augustus 2015 t/m januari 2016 stage gelopen. Ik ben bij Aihato terecht gekomen via een oud klasgenoot van het CIOS.
Vanuit het klein profiel onder leiding van Merlijn Wartina moest ik bij een vechtsportschool of dojo stage lopen.
Mijn keuze viel op Aihato nadat ik daar een paar keer ben komen trainen en kijken in juni van 2015.

Wat mij de eerste keer al opviel was de aandacht en detail die ging in het uitvoeren van techniek en het finetunen hiervan. Daarnaast hadden ze heel goed door wat de sterke punten en de verbeterpunten waren van de vechters. Wat ik ook erg top vond aan de sportschool was de persoonlijke aandacht die de trainers schonken bij het behalen van resultaat & het trainingsproces. Daarnaast was de sfeer ook goed tussen de vechtsporters onderling er hangt geen bewijsdrang maar er wordt wel hard getraind en dit gaat altijd samen met een mate van wederzijds respect.

Aihato raad ik iedereen aan die verder wil groeien in de vechtsport en persoonlijk want de kwaliteit en aandacht die geschonken wordt in het bieden van degelijke en goede trainingen zorgt ervoor dat je sprongen maakt in techniek, fitheid & karaktervorming.

Ik heb het zo erg naar m’n zin gehad, dat ik na mijn stageperiode lid ben geworden bij de sportschool en nu onderdeel ben van de Aihato familie.

Jesse van der Meij

 

Rohid wint in Musselkanaal 11-03-2016

Rohid Najimi heeft zijn 1e thaibokspartij gewonnen op het gala in Musselkanaal van 5 maart 2016. Hij vocht tegen een jongen van Fight Acadamy Schilt en begon de partij een beetje bedeesd. Dat was natuurlijk te begrijpen omdat het zijn eerste partij was en in de tweede ronde kwam Rohid al veel beter in de partij. In de derde ronde gaf Rohid nog wat extra gas en wist hij de partij overtuigend te winnen op punten.

Volgende gala’s op het programma:

– op 26 maart het gala North vs the Rest in Leek: Semmie en Rohid

– op 9 april het gala The Warriors III in Norg: hoofdpartij (A-klasse) voor Marijn en verder vechten hier Marcelino (B), Semmie (B), Marvin (B) en Melvin (C)

3 keer winst voor AIHATO 07-02-2016

Het jaar is voor AIHATO uitstekend begonnen. Op het kickboksgala van Bruinsma in Stadskanaal moesten 3 strijders van AIHATO aan de bak. En het was een echt ABC-tje. Marijn de Lange iin de A-klasse, Marcelino Kemna in de B-klasse en Melvin Bonsu vocht zijn laatste nieuwelingen partij om hierna zijn entree te maken in de C-klasse.

Marijn vocht de hoofdpartij in de A-klasse tegen Ray Nijmeijer van team Bruinsma. Aissa had het vechtersprofiel voor Marijn ingevuld en had voor de grap iets ingevuld. De ringspeaker kondigde Marijn ‘die Mannschaft’ de Lange aan en vertelde daarbij dat Marijn gymleraar was (dit is ook echt zo) en dat zijn hobby ‘Macrameeën’ is en dat hij houdt van ‘Marokkaanse muziek’…
Marijn was erg gefocused en had dit waarschijnlijk niet eens door. Hij vocht goed naar voren en met name in de eerste 2 rondes vooral op de counter. Alles goed afmakend op de benen met lowkicks. Ray deed zijn best om de harde rechtse hoek eruit te gooien, maar daar was Marijn op beducht. Marijn scoorde duidelijk meer en in de 3e ronde vocht Marijn vrijer en won hij overtuigend op punten.

Marcelino vocht in de B-klasse tegen Elyas Zesnasni van Petres Gym. Dit was een lange jongen die gelijk wilde laten zien dat ie niet voor niks naar het hoge noorden is gekomen. Maar Marcelino liet zien dat hij ook kwam om te knokken en in de tweede minuut kwam Marcelino goed door met een opstoot en moest Elyas 8 tellen nemen. Kort daarna combineerde Marcelino goed door en wist hij Elyas voor de tweede keer neer te slaan met een rechtse hoek. Twee keer 8 tellen in één ronde betekende voor Marcelino een winst op TKO.

Melvin (Biggie) Bonsu vocht zijn laatste nieuwelingen partij tegen Stefan Cucu van Team Beast of the East Almelo. Dat was een lekkere knalpartij en beide heren vochten voor wat ze waard zijn. Uiteindelijk ging deze partij naar Melvin, die zijn tegenstander iets meer in de achteruit wist te zetten en meer scoorde.

Een ABC-tje van 3 strijders en met 3 overwinningen. Een mooi begin van 2016. Volgend gala is op 28 februari het gala ‘North versus the Rest’ in Assen.

 

2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003