Nieuws (2015)

Aihato succesvol in Leek 05-04-2015

Aihato heeft weer een mooi visitekaartje afgegeven bij het gala North vs the Rest in Leek. Op 28 maart vochten Heidi, Marvin een C klasse partij, Semmie vocht in het C klasse 8 man zwaargewichten  toernooi en Marijn vocht een A klasse partij.

Heidi vocht tegen Kim Hobers van Garuda gym. Het verschil was niet heel groot. Kim vocht meer vooruit en maakte de punten. Heidi counterde hard, maar volgde daarna niet op. Helaas verloor Heidi deze partij op punten.

Marvin vocht tegen Lasco Togola van Simson Gym. De jongens kwamen om te knokken, wat een mooie wedstrijd was dat! De partij ging over en weer en geen van de jongens wilde voor de ander onder doen. Marvin slaagde er toch in om Lasco in zijn achteruit te zetten en de rondes naar zich toe te trekken. In de tweede ronde moest Marvin een harde stoot op zijn lichaam wegslikken en kreeg hij daarvoor 8 tellen. Marvin toonde karakter en knokte keihard terug en wist zijn tegenstander bijna tot 2 keer toe aan te slaan. Toen de bel ging, kregen de heren een groot applaus van het publiek. Dit is waar mensen graag een kaartje voor kopen! En Marvin werd ook nog eens uitgeroepen tot winnaar van deze partij. Hij had alle 3 rondes op punten naar zich toe getrokken, inclusief de tweede ronde waar hij zelf 8 tellen moest nemen. Respect voor beide vechters!

Semmie vocht in een C-klasse zwaargewicht toernooi. De eerste partij won Semmie op punten van Rockwel van Vos Gym. Netjes gevochten en goed naar voren gevochten. De tweede partij moest Semmie tegen Mick Thijn van Mejiro Gym. In de eerste ronde zette Semmie zijn tegenstander goed in de achteruit en aan het eind van die ronde plaatste hij een harde hoek … bam .. lichten uit voor Mick. Met deze KO in zijn zak, stond Semmie in de finale. In die finale moest Semmie tegen een bekende: Wouter Koops van KB Vries. Een jongen die je niet mag onderschatten. Harde lowkicks en knockout power, terwijl je dat in eerste instantie niet zou denken. Semmie was ook in de finale de betere vechter. Goed combinerend en heel mooi en bewegelijk bokswerk. Terechte winnaar van de finale en daarmee winnaar van het toernooi: Semmie – bijnaam nog te verzinnen – Onojaife!

Marijn de Lange vocht een A-klasse partij tegen Justin Dap van MTC van Dams.¬† Er zat veel druk op deze partij. Marijn is een verse A klasser en zijn eerste 2 A partijen heeft hij verloren. De A-klasse is, zoals Louis van Gaal zou zeggen, toch a different biscuit… Marijn – the machine – de Lange had als gameplan meegekregen om direct in het hoofd van zijn tegenstander te kruipen, te spelen, en vooral in de tweede ronde het tempo en kracht op te voeren. Dit werkte goed uit en Marijn was niet alleen de dominerende vechter, maar ook de meest scorende.

North vs the Rest was weer een mooi neergezet gala. Mooie matchmaking

Bericht plaatsen

-->