Nieuws (2014)

North vs the Rest 09-12-2014

Op het gala North vs the Rest op 6 december 2014 vochten Osman, Heidi, Hylke en Titi.
Heidi beet de spits af en vocht een C partij tegen Mandy van Eijk van the Coloseum. Dit was net als Heidi een lange dame en qua vechtstijl ook iemand die net als Heidi vocht. De dames gingen in het begin nog vrij gelijk op, maar langzamerhand kreeg Mandy toch meer grip op de partij. Heidi was te afwachtend en zette niet door op juist die momenten waarop dat gevraagd werd. Helaas een verliespartij voor Heidi.
Osman Cagiran was als 2e aan de beurt en hij kon niet wachten om de ring in te stappen. Heerlijk zo’n vechtersmentaliteit! Osman begon dan ook zeer strijdlustig en wist overtuigend de 1e ronde op zijn naam te zetten. In de 2e ronde begon Osman ook weer hard naar voren te knokken, maar zijn tegenstander van FC Voordorp, kwam niet om zich zomaar te laten slopen. Hij vocht goed terug en raakte Osman hard met een rechtse hoek. Osman kreeg 8 tellen en omdat het hier ging om een nieuwelingenpartij, besloot de scheidsrechter om de partij te stoppen.

Hylke en Titi hebben de eer van AIHATO gered. Hylke vocht zijn eerste partij en alhoewel het een rommelige partij was, was Hylke die de partij maakte en domineerde. Zijn tegenstander van Baguala gym werd nog net gered door de bel, anders had Hylke zijn eerste partij op KO gewonnen.

Titi vocht zijn 3e nieuwelingen partij tegen Sjoerd Matus van Balili gym. Heel ontspannen en bekeken, dekking goed dichthouden en punten maken. Een overtuigende zege.

Het was weer een mooi gala in Leek, mooi opgezet, goed georganiseerd en met een leuke sfeer. Een mooie afsluiter van 2014. Op naar nog meer successen voor AIHATO in 2015.

OSU !!!

Bericht plaatsen

-->