Nieuws (2014)

Gala update 09-12-2014

Hierbij weer even een update van de laatste gala’s. Te beginnen met het gala op 12 oktober in Hamburg. Daar vocht Sandro Martis een B-partij en Heidi Groenia een C-partij. Heidi vocht tegen een dame van Petres Gym. Ze domineerde de partij, vocht goed naar voren en maakte alles af met harde lowkicks. Verdiend gewonnen. Sandro vocht tegen een Duitser en Sandro maakte geen grap. Hij keek goed, combineerde sterk en ook hij maakte harde lowkicks. Aan het eind van de 1e ronde werd zijn tegenstander gered door de bel. Voordat de bel ging voor de start van de 2e ronde, werd door de tegenpartij de handdoek in de ring gegooid. Een mooie zege van Sandro TKO.

2 weken later mocht Sandro laten zien wat hij kon op het gala in Emmen. En dat deed hij! Hij vocht sterk, ook dit keer tegen een Duitse tegenstander. Deze tegenstander was wel stugger en bleef goed tegengas geven, maar in de 3e ronde kwam Sandro prachtig door met een gesprongen knie op het hoofd. Een vette vette KO!!

Op 23 november trad het team van AIHATO op, tijdens het grote gala Glorioes Heroes in de thuisbasis Groningen. Bernardus van Maaren vocht een B-partij tegen Nick Morsink van Aerts Dojo. De heren waren erg aan elkaar gewaagd en hadden een beetje dezelfde manier van knokken. Bernardus had toch iets meer de wil om te winnen en trok dan ook de partij naar zich toe.
Toen was het de beurt aan Paulo Boer. Hij mocht knokken voor de Nederlandse titel MMA in de klasse tot 78 kilo. Hierover volgt een apart verslag.

 

Bericht plaatsen

-->