Nieuws (2012)

Leek en Amsterdam 14-12-2012

Zaterdag 8 en zondag 9 december hadden we twee gala’s, het gala Oldskool Fights in Leek en het gala Ftightfans in Amsterdam. Op zaterdag 8 december vocht Matthijs Rolsema een MMA partij en Ashley Heikens vocht haar allereerste thaibokspartij. Ashley vocht tegen Kelly de Haan van KB Groningen. Beide dames begonnen lekker actief met de partij en probeerden hun tegenstander in de achteruit te zetten. De dames deden niet voor elkaar onder en de partij eindigde in een onbeslist.
Matthijs vocht tegen Mark Rasser van Team Knaap. Matthijs was de dominerende vechter. Hij zette zijn tegenstander is de achteruit en had de topposities op de grond. Enig kritiekpuntje was dat Matthijs wat te bescheiden was en actiever had moeten zijn tijdens het staande gevecht. Matthijs won de partij terecht op punten.

Zondag 9 december vochten Sandro Martis en Marijn de Lange een B-partij in Amsterdam.
Sandro was er met zijn hoofd niet bij. Hij vocht afwezig en was niet scherp. Zijn tegenstander kwam in de eerste ronde door met een knie naar het hoofd waardoor Sandro een flinke snee opliep. De partij moest wegens medische interventie gestopt worden en de overwinning ging naar zijn tegenstander, Jeanot Adriaan van Vos Gym.
Marijn had een rematch tegen Kenneth Susana van Vos Gym. De heren hadden eerder in Groningen tegen elkaar gevochten en die partij was toen onbeslist. Dit keer was Marijn erop gebrand om de overwinning in het hol van de leeuw mee naar Groningen te nemen. De eerste ronde gaf Marijn direct zijn visitekaartje af. Hij combineerde goed en maakte veel punten. Hiermee ging hij in de tweede ronde gewoon door. In de derde ronde kwam zijn tegenstander goed terug. Alhoewel wij vonden dat Marijn 2 van de 3 ronden op z’n naam had staan, besliste de jury deze partij toch in een onbeslist.

Bericht plaatsen

-->