Nieuws (2012)

Double K.O. 21-10-2012

Het eerste gala van dit seizoen is voor AIHATO spectaculair begonnen. Sandro Martis en Bernardus van Maaren wonnen allebei hun partij op een mooie knock out.

Sandro vocht een C-partij tegen Sabas Stistelaar van Sports Arts Den Helder. Gelijk vanaf het begin nam Sandro het initiatief en kwam goed door met lowkicks. Zijn tegenstander had er zichtbaar last van en begon al wat naar zijn been te grijpen. Ook in de clinch was Sandro duidelijk sterker. In de derde ronde ging Sandro lekker combineren en maakte hij het op een klassieke wijze af. Hij ging door op de lowkicks zodat de aandacht daar naartoe ging en vanuit de clinch plaatste hij opeens een hoge trap. Een hele mooie en zware K.O.

Bernardus maakte er in zijn B-partij tegen Barrie Schrik van Garuda Gym geen geheim van dat hij deze partij voortijdig wilde beƫindigen. Als een bloeddorstige roofdier ging hij erop af en beukte erop los. Zijn tegenstander was duidelijk niet opgewassen tegen het brute geweld en in de eerste ronde moest hij al 8 tellen incasseren. In de tweede ronde ging Bernardus door waar hij gebleven was en kort in de de 2e ronde ging zijn tegenstander voor de 2e keer neer en werd hij uitgeteld.

Het gala door Garuda Gym was van een mooi niveau. Mooie partijen en erg goed georganiseerd. Het begon op tijd, goede scheidsrechters en juryleden en een mooie sfeer. Complimenten, zowel voor de organisatie als voor onze bikkels.

Bericht plaatsen

-->