Nieuws (2012)

Dokkum en Eindhoven 17-02-2012

In het weekend van 11 en 12 februari 2012 hebben diverse vechters weer geknokt. Op het gala van 11 februari vochten Salmineo, Marvin en Djura. Marvin vocht een nieuwelingenpartij en dat ging lang gelijk op. Maar de tegenstander wist iets meer te overtuigen, waardoor Marvin zijn eerste verliespartij moest incasseren.
Salmineo vocht een C-partij en begon elke ronde sterk met snelle combinaties. Aan het eind van de rondes gooide de tegenstander er meer tempo in en meer initiatief, waardoor de jury uiteindelijk de tegenstander de winst gaf.
Djura vocht haar eerste B-partij. In deze partij was Djura degene die het spel en het tempo bepaalde. Tot onze verbazing besliste de jury in een onbeslist. Jammer, maar wel mooi dat Djura nu B-klasse is.

Op 12 februari 2012 reden we met een klein gezelschap naar Eindhoven voor een MMA partij van Paulo Boer. Hij mocht het in het hol van de leeuw opnemen tegen Jerry Gijsberts van Golden Glory Helmond. Een jongen met nog geen verliespartijen en een zwarte band judo. Jerry¬†had een dag daarvoor al gewogen en woog toen 80 kg. Op de dag van de partij liep hij echter op een gewicht van 85 kg rond. Dat is wat wij noemen¬†een uitdaging …
De partij begon goed met een rake cross van Paulo en een take down. De eerste ronde had Paulo een goede rugpositie en probeerde hij een rear naked choke te zetten. In de tweede ronde sloeg de vermoeidheid toe bij beide vechters en was het een rommelige staande partij. Uiteindelijk won Paulo de partij verdiend op punten.

Bericht plaatsen

-->