Nieuws (2012)

2theMaxx 25-11-2012

Op 24 november 2012 vochten Rachel Adamus en Salmineo Aringaneng op het gala 2TheMaxx in Hoogeveen. Rachel vocht tegen Ilona Wijmans van Mikes Gym. De partij ging gelijk op. De eerste ronde begon aftastend en waar Ilona iets meer initiatief nam, counterde Rachel goed. De eerste ronde was met een licht voordeel voor Ilona Wijmans. De tweede ronde zette Rachel iets meer aan en trok ze de partij weer gelijk. In de beslissende derde ronde vocht Rachel toch teveel op de counter en had ze haar counter meer moeten opvolgen met een extra combinatie. Als ze dat had gedaan, had ze de partij gewonnen. Nu liet ze in de derde ronde echter haar tegenstander het initiatief nemen en daardoor gaf de jury de partij terecht aan Ilona Wijmans.

Salmineo vocht tegen Augin Masoud van Scorpio Gym. Sal heeft geen geluk met zijn tegenstanders en meestal zijn ze een kop groter, of hebben ze een aardige fight record. Bij deze tegenstander was beide het geval. Sal vocht voor wat hij waard was, maar kon niet voorkomen dat hij in zijn achteruit werd gezet. Hij incasseerde veel lowkicks en counterde waar hij kan, maar kon het tij niet keren. De partij ging dan ook verdiend naar zijn tegenstander.

Het gala was verder wat matjes. Weinig show en een weinig inspirerende speaker achter een jurytafel. De sfeer in het publiek was ook niet echt aanwezig. Enig hoogtepuntje was de hoofdpartij tussen Ricardo van der Bos van Mikes Gym en Michael Duut van Mejiro Gym. In de eerste rond kreeg Duut 2 keer acht tellen te verwerken en in de tweede ronde kwam Duut sterk terug en moest Ricardo van der Bos twee keer acht tellen nemen. In de derde ronde had Duut de meeste fightspirit en sloeg hij Ricardo van der Bos prachtig knock out.

Bericht plaatsen

-->