Nieuws (2010)

Hij is binnen! 23-04-2010

AIHATO heeft het sportstimuleringsfonds gewonnen! Op 22 april was de bekendmaking van de uitslag. Ruim 100 sportverenigingen hebben een aanvraag ingediend en daarvan waren er 7 verenigingen genomineerd. AIHATO is uiteindelijk 1 van de 5 winnaars geworden, die de sportstimuleringsfonds in de wacht heeft gesleept. Met maar liefst 196 stemmen hebben we de prijs van 2500 euro gewonnen. De Rabobank vond onze aanvraag één met een groot maatschappelijke betrokkenheid, waarbij vooral onze ambitieniveau erg opviel.

Een andere mooi initiatief dat een stimuleringsfonds kreeg, was bijvoorbeeld de ‘samen loop voor hoop’: een organisatie die zich inzet voor kankerbestrijding. AIHATO heeft aangeboden in de zomer belangenloos een leeuwendans optreden te verzorgen. Zo kunnen we elkaar ook weer verder helpen.

We zijn hartstikke blij met deze prijs en danken iedereen die ons hiermee geholpen heeft. En natuurlijk de Rabobank die dit alles mogelijk heeft gemaakt. Nu kunnen we nieuw materiaal aanschaffen en mensen deelgenoot maken van onze dromen!

Bericht plaatsen

-->